مقصرین آلودگی رودخانه ریز معرفی می‌شوند
مقصرین آلودگی رودخانه ریز معرفی می‌شوند

خبر استان:رئیس محیط زیست شهرستان جم گفت: در این هفته به صورت کتبی و رسمی مقصرین آلودگی رودخانه ریز و مرگ هزاران ماهی اعلام می‌شود.

به گزارش خبر استان،محمدتقی محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان جم با اشاره به این که طی هفته‌های گذشته مقصرین آلودگی رودخانه ریز اعلام نشده، اظهار داشت: ما به این موضوع بسیار حساس بوده‌ایم و در این هفته به صورت کتبی و رسمی مقصرین آلودگی رودخانه ریز و مرگ هزاران ماهی اعلام می‌شود.

وی بیان کرد: با عاملان آلودگی‌ها بدون هیچ‌گونه اغماضی از طریق مراجع قضایی برخوردهای قانونی صورت خواهد گرفت.

رئیس محیط زیست شهرستان جم تصریح کرد: در دی ماه امسال آلودگی جاری باعث مرگ هزاران ماهی شده بود و مردم نیز نگران این هستند که این آلودگی بر سلامتی آنان تاثیر بگذارد.

محمدی عنوان کرد: ما نسبت به رعایت مسائل زیست محیطی حساسیت ویژه‌ای داریم  و طولانی شدن اعلام نتیجه‌های آلودگی رودخانه ریز جهت کار کارشناسانه دقیق مبنی بر شکوائیه‌ها علیه عاملان آلودگی‌ها بوده است.

وی افزود: به محض ارائه شکوائیه به مراجع قضایی، نمایندگان حقوقی دستگاه‌های آلوده‌کننده جهت دفاع و بررسی نتیجه‌ها در دادگاه حاضر و محیط زیست هم طبق مدرک مستند علیه آنان با قاطعیت از حق مردم و محیط زیست دفاع و  خواهان خسارت وارد شده به محیط زیست خواهد شد.

وی با بیان این که محیط زیست در کنار مردم بوده و خواهد بود گفت: اگر چه از طرف شوراها، مردم و پیگیری‌های فرمانداری تحت فشار هستیم اما به امید خدا در اسرع وقت آنچه مردم شریف انتظار‌اش دارند اتفاق خواهد افتاد.