استاندار:میزان بیکاری در استان تقریبا اندازه میانگین کشور است
استاندار:میزان بیکاری در استان تقریبا اندازه میانگین کشور است

خبر استان:استاندار بوشهر خواستار رفع مشکلات اشتغال در استان شد و گفت: میزان بالای بیکاری در استان بوشهر زیبنده پایتخت انرژی کشور نیست.

به گزارش خبر استان به نقل از استانداری بوشهر، عبدالکریم گراوند در آئین اختتامیه هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نفت در منطقه ویژه پارس اظهار داشت: شهید تندگویان در توسعه و استقرار صنعت نفت نقش مهمی داشته است و در سخت‌ترین شرایط صنعت نفت را سر پا نگه داشت.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر لقب پایتخت انرژی کشور را دارد و باید با توسعه پژوهش و دانایی دست در دست هم داده تا زمینه آبادانی ایران اسلامی فراهم شود.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات ما در حوزه توسعه و پیشرفت این است که چرخ‌دنده‌ها به هم متصل نبوده‌اند و عملکرد جزیره‌ای باعث شده تا به اهداف مورد نظر دست پیدا نکنیم.

گراوند با انتقاد از وضعیت بیکاری اهالی استان بوشهر در کنار ظرفیت عظیم پارس جنوبی افزود: امروز در پایتخت انرژی ایران یعنی استان بوشهر، میزان بیکاری استان زیبنده این منطقه نیست و میزان بیکاری بالا است.

وی تصریح کرد: بسیاری از کشورها به خاطر علم محور بودن کشورشان توسعه یافته‌اند و در سایه نگاه عالمانه به توسعه و پیشرفت دست یافته‌اند.

استاندار بوشهر ادامه داد: در استان بوشهر میزان بیکاری ۱۱.۱ است و بیکاری ما در استان تقریبا اندازه میانگین کشور است که زیبا نیست و باید شاهد بهبود این وضعیت باشیم.

وی اضافه کرد: مراکز علمی باید پایتخت انرژی کشور و این تمدن عظیم صنعتی را از علم و تحقیق خود بهره‌مند کنند و با پتشیبانی خود در حوزه اشتغال، بخش زیادی از مشکلات را رفع کنند.

گراوند ادامه داد: تحقیقات و پژوهش ما باید بیایند از این ظرفیت برای توسعه ایران اسلامی استفاده کنند و از ظرفیت‌های این منطقه بهره بگیرند و مشکلات استان ما حذف شود.

وی تصریح کرد: این میزان بیکاری زیبنده پایتخت انرژی کشور نیست و باید از این فرصت همگرایی و هم افزایی برای رفع مشکلات بهره بگیرند و باید شرکت‌های دانش بنیان ما از این ظرفیت استفاده کنند.

استاندار بوشهر افزود: ۶۰۰ نفر در حوزه شرکت‌های دانش بنیان در مرکز استان مشغول فعالیت هستند، این رقم در مقابل این ظرفیت عظیم رقم پائینی است و باید بیشتر تلاش کنیم.