فرماندار جم:بارش‌های روز شنبه مشکلی برای تاسیسات شهری ایجاد نکرد
فرماندار جم:بارش‌های روز شنبه مشکلی برای تاسیسات شهری ایجاد نکرد

خبر استان:فرماندار شهرستان جم گفت: بارش‌های روز شنبه مشکلی برای تاسیسات شهری از جمله حوزه گاز، برق و مخابرات ایجاد نکرده است.

به گزارش خبر استان، محمد حسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان جم با اشاره به وضعیت شهرستان جم در پی بارندگی امروز اظهار داشت: تا به اینجای کار گزارشی از مشکلات حاد پس از باران در سطح شهرستان جم دریافت نکرده‌ایم ولی در طی هفته جاری بارندگی های شدیدی برای شهرستان جم پیش بینی شده و احتمال خسارت و خرابی دور از دسترس نیست.

وی بیان کرد: بارندگی از ساعت ۱۶:۳۰ روز یک‌شنبه در شهر جم آغاز شد و تا ساعت ۱۹ نیز بارندگی ها ادامه یافت که سبب آبگرفتگی خیابان ها در برخی نقاط همراه با اشکالاتی در تردد مردم شده است.

فرماندار شهرستان جم با بیان اینکه در حوزه گاز، برق و مخابرات تا کنونی مشکلی به وجود نیامده تصریح کرد: گیرنده های تلویزیونی جم طی ماه های اخیر نیز مشکلات فنی  داشته است و در حال حاضر نیز گیرنده‌ های دیجیتال به صورت مداوم قطع و وصل می‌شوند هر چند پیگیری های لازم برای رفع این مشکل انجام شده اما قطع و وصلی‌های گیرنده‌های دیجیتال تلویزیون در سطح شهرستان جم وجود دارد.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان جم با بیان این که تمامی دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران به حالت آماده‌باش کامل طی هفته جاری در آمده‌اند، افزود: به مدیران توصیه کرده‌ایم مرخصی‌ها لغو شود و ماموریت‌ها نیز در راستای مدیریت بحران انجام شود.

حسینی ادامه داد: سالن‌های ورزشی و آموزش و پرورش آمادگی های لازم را داشته باشند و به کادر بهداشت و درمان شهرستان جم نیز اعلام کرده‌ایم به صورت ۱۰۰ درصد آماده باشند.

وی با بیان اینکه تا اواخرساعات امروز مسیر‌های جم به سیراف و ریز به دوراهک مشکلی نداشته و کوه ریزش نداشته است، تاکید کرد: با توجه به کوهستانی‌بودن مسیرهای شهرستان جم، نیروهای راهداری به صورت آماده‌باش کامل هستند و در راه ها و مسیر ها حضور دارند تا برای حوادث احتمالی سریعا مشکلات را مرتفع سازند.

فرماندار شهرستان جم با بیان این که امکانات شهرداری‌ها برای کمک به حوادث احتمالی در اختیار مدیریت بحران است، تصریح کرد: به شهرداران شهرهای جم، ریز و انارستان تذکر داده‌ایم که پیمانکاران وسایل و امکانات خود را طی هفته جاری از رودخانه‌ها جمع آوری کنند تا مشکلی به وجود نیاید.