سالانه ۲۰ هزار تن خرمای استان صادر می‌شود
سالانه ۲۰ هزار تن خرمای استان صادر می‌شود

خبر استان:رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: سالانه ۲۰ هزار تن خرمای استان بوشهر صادر می‌شود.

به گزارش خبر استان به نقل از مهر، سید حسین حسینی محمدی ظهر چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت صادرات خرما اظهار داشت: استان بوشهر به عنوان یکی از قطب‌های تولید خرما در کشور محسوب می‌شود.

وی به تولید سالانه حدود ۱۶۰ هزار تن خرما در استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: دشتستان به عنوان قطب تولید خرمای کشور، ۷۰ درصد از تولید خرمای استان را تولید می‌کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به ارائه بخش عمده خرمای استان به بازار داخلی، خاطرنشان کرد: سالانه ۲۰ هزار تن از خرمای استان بوشهر به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه خرمای کبکاب دشتستان و تنگستان استان بوشهر در سازمان جهانی مالکیت فکری ثبت شده است، این محصول در بازارهای جهانی نیز جایگاه بهتری خواهد داشت و شاهد رونق بیشتر آن خواهیم بود.

حسینی محمدی بیان کرد: حدود شش میلیون اصله نخل در استان بوشهر وجود دارد که خرمای باکیفیت و مطلوبی در استان تولید می‌شود و می‌تواند در بازارهای جهانی فروش خوبی داشته باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر ادامه داد: از همه ظرفیت‌ها برای رونق هرچه بیشتر فروش و صادرات محصول خرمای تولیدی استان استفاده خواهیم کرد.