تصادف زنجیره‌ای در محور بوشهر فارس یک مصدوم برجای گذاشت
تصادف زنجیره‌ای در محور بوشهر فارس یک مصدوم برجای گذاشت

خبر استان:رئیس پلیس راه استان بوشهر گفت: تصادف زنجیره‌ای شب گذشته محور دالکی بعد از سه راهی تنگ‌ارم در استان بوشهر به کنارتخته در استان فارس یک مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش خبر استان،جابر پاپری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بوشهر اظهار داشت: شب گذشته در مسیر محور دالکی بعد از سه راهی تنگ‌ارم در استان بوشهر به کنارتخته در استان فارس چندین خودرو به هم برخورد کردند.

وی افزود: در این تصادف زنجیره‌ای، سواری پژو پارس با چهاردستگاه خودرو شامل سواری پراید، سواری پژو۴۰۵، کامیون و  سمندسورن برخورد کرد که خوشبختانه فقط یک سرنشین خودرو پراید دچار مصدومیت جزئی شد که بر اساس اخبار واصله حال وی رضایت‌بخش اعلام شده است.

رئیس پلیس راه استان بوشهر تصریح کرد: بررسی پلیس در صحنه نشان می‌دهد که علت این حادثه انحراف به چپ سواری پژو پارس نسبت به هر چهار وسیله نقلیه دیگر بوده است.