کاهش ولادت و ازدواج در گناوه
کاهش ولادت و ازدواج در گناوه

خبر استان:رئیس اداره ثبت احوال شهرستان گناوه گفت: میزان ولادت و ازدواج در ۱۰ ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است.

به گزارش خبر استان، سهراب تمیمی افزود: در ۱۰ ماه امسال ۱۷۱۰ نوزاد در این شهرستان به دنیا آمده‌اند که نسبت به مدت مشابه پارسال که ۱۷۵۴ مورد ولادت داشتیم، ۲٫۵ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در این مدت ۲۲ مورد دوقلوزایی و دو مورد سه قلو زایی در شهرستان گناوه به ثبت رسیده است.

تمیمی بیان کرد: در ۱۰ ماه امسال ۶۳۰ ازدواج به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال پیش که ۷۴۵ مورد بوده، ۱۵٫۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

رئیس اداره ثبت احوال شهرستان گناوه همچنین با اشاره به این که به ازای ۵ واقعه ولادت ، یک واقعه وفات در این شهرستان اتفاق افتاده است، گفت: پس از بیماری‌های قلبی و عروقی ، بیماری‌های سرطانی و تومورها بیشترین دلیل فوت متوفیان در این شهرستان بوده است.

وی با بیان این‌که ۶۰ درصد واجدان شرایط برای دریافت کارت ملی هوشمند درخواست داده‌اند، افزود: از ۷۷ هزار و ۴۵۴ واجد شرایط دریافت کارت هوشمند در شهرستان، تاکنون ۴۶ هزار و ۸۳۹ نفر برای گرفتن کارت درخواست داده‌اند.

شهرستان گناوه بر اساس سرشماری سال۹۵، ۱۰۲ هزار و ۴۸۴ نفر جمعیت دارد و ۸/۸ درصد از جمعیت استان بوشهر را در خود جا داده است.