خبر استان:ساکنان شمال و مرکز استان بوشهر امروز شاهد بارش پراکنده باران بودند، بارانی که پس از مدتها انتظار موجب خوشحالی مردم شد.
به گزارش خبر استان، کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: سامانه بارشی که از اوایل وقت امروز وارد استان بوشهر شده باعث بارشهای پراکندهای در شمال و مرکز استان شد.
علیرضا بهادری افزود: فعالیت این سامانه بیشتر در شهرستانهای دیلم و گناوه خواهد بود و در قسمتهای جنوبی استان فعالیت کمتری دارد.
وی با بیان اینکه بارندگی تا فردا در استان بوشهر ادامه دارد افزود: احتمال آبگرفتگی معابر در شمال استان دور از انتظار نیست.
کارشناس هواشناسی استان با اشاره به ورود دو سامانه بارشی به استان تا ۱۰ روز آینده تاکید کرد: اگر الگوهای هواشناسی تغییر نکند مقدار بارش این دو سامانه قابل توجه پیشبینی میشود.
بهادری میزان بارشهای امسال را نسبت به سال گذشته کمتر عنوان کرد و افزود: در حالی که از ابتدای سال آبی ۱۴۹ روز میگذرد تاکنون کمتر از ۱۰۰ میلیمتر بارندگی داشتهایم.
وی افزود: کمترین بارشهای امسال مربوط به شهرستان دشتستان و بیشترین بارشها مربوط به بوشهر بوده است.
کارشناس هواشناسی استان ادامه داد: هر چند بر اساس پیشبینی هواشناسی تا پایان سال چندین سامانه بارشی خواهیم داشت اما هر چقدر هم که بارشها خوب باشند تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم./صداوسیما






