خبر استان:فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: ۲ سارق مسلح که قصد داشتند با تهدید اسلحه یک خودرو را سرقت کنند با حضور به موقع پلیس ناکام شدند.
به گزارش خبر استان، سردار خلیل واعظی افزود: ساعت یک بامداد امروز شهروند کنگانی هنگام پارک خودرو خارجی خود در پارکینگ منزلش با دو سارق رو به رو میشود که سر و صورت خود را پوشانده بودند و کلت کمری داشتند.
وی ادامه داد: در پی تماس با مرکز فوریت های پلیسی نزدیکترین گشت خودرا به محل مورد نظر رسانید و نیروهای پلیس توانستند سارق مسلح را که پشت فرمان خودرو قرار گرفته خلع سلاح و دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: سارق دستگیر شده ۲۸ ساله و اهل یکی از شهرستانهای جنوبی استان است و اسلحه به کار رفته در سرقت نیز از او کشف شده است.
سردار واعظی بیان کرد: همدست این سارق هم که فرارکرده، هویتش شناسایی شده و تلاش برای دستگیری او ادامه دارد.






