خبر استان:سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای پایش و نظارت مستمر شرکتها و سردخانهها بیش از ۹ تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر کشف و امحاء شد.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی افزود: با توجه به اهمیت و حساسیت عرضه مواد غذایی، بازرسین بهداشت محیط و حرفهای باهدف تأمین سلامت مصرفکنندگان، کلیه محصولات غذایی را از تولید تا مصرف با دقت و جدیت رصد مینمایند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی تمامی مراکز توزیعکننده مواد غذایی بهویژه سردخانهها و انبارهای شرکتهای بزرگ نگهدارنده مواد غذایی در شهرک صنعتی ۲ و منطقه تنگک بوشهر پایش دقیق گردیده و در این حوزه بازرسین بهداشت محیط کیفیت و هویت مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار میدهند.
وی اضافه کرد: در این بازرسیها ۹ هزار و ۷۰۹ کیلوگرم محصولات پروتئینی و لبنیات (شیر، دوغ، ماست، پنیر، کالباس، سوسیس، همبرگر، سس مایونز، کباب و …) فاسد و تاریخمصرف گذشته شناسایی و پس از طی مراحل قانونی و قضایی ضبط و در سایت دفن زباله شهری، دفع بهداشتی گردید و همچنین پرونده متخلفین به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تأکید کرد: با توجه به اینکه عرضه محصولات لبنی و پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی میباشد در این رابطه، تاریخهای تولید، انقضاء و ویژگیهای نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرار خواهد گرفت.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگو میباشد.






