وقوع رگبار پراکنده باران در استان / کاهش ۸ درجه‌ای دما
وقوع رگبار پراکنده باران در استان / کاهش ۸ درجه‌ای دما

خبر استان:وزش باد شمال غربی خلیج فارس را در روزهای آینده متلاطم خواهد کرد و دما را به صورتی محسوس کاهش خواهد داد.

به گزارش خبر استان، زمستان به جای این که با سرما آغاز شود برای بوشهری‌ها با افزایش دما همراه شد.

دیروز دما در برازجان به ۳۰ درجه رسید و دمای بقیه شهرهای استان هم بین ۲۵ تا ۲۹ درجه بود.

حالا هواشناسی از ورود توده هوای سرد وکاهش دما خبر داده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر به خبرگزاری صداوسیما گفت: بررسی و تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده عبور امواج کوتاه ناپایدار از جو استان و سپس استقرار توده هوای سرد طی دو روز آینده، است.

زهرا راستگو افزود: با استقرار توده هوای سرد در روزهای سه شنبه و چهارشنبه دمای بین ۴ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد که براین اساس کشاورزان باید مراقب باشند که تنش دمایی برای محصولاتشان مشکلی ایجاد نکند.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت به سبب وزش باد شدید شمال غربی خلیج فارس مواج و متلاطم است و توصیه می شود دریانوردان به ویژه صاحبان شناورهای کوچک و تفریحی به دریا نروند.

وی ادامه داد: با توجه به ناپایداری‌های موقت جوی طی امشب تا فردا در برخی نقاط شمالی استان احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق وجود دارد.