آموزش ۲۵هزار دانش آموز در زمینه پیشگیری از ایدز در استان
آموزش ۲۵هزار دانش آموز در زمینه پیشگیری از ایدز در استان

خبر استان:معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: ۲۵هزار دانش آموز استان در زمینه پیشگیری از ایدز آموزش می بینند.

به گزارش خبر استان، حسن قلندری که در پویش مبارزه با ایدز در ساحل شهر بوشهر صحبت می‌کرد، هدف از برگزاری برنامه این پویش در ساحل را اطلاع رسانی در فضای باز وعمومی و اطلاع رسانی به همه قشرهای جامعه عنوان کرد.

وی گفت: در آموزش و پرورش استان، تمرکز ما در زمینه آموزش در خصوص پیشگیری از ایدز بر روی دانش آموزان دوره متوسطه دوم است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان بیان کرد: ویروس اچ آی وی به سلول‌های دفاعی بدن حمله کرده، کم کم قدرت دفاعی بدن را ضعیف می‌کند، به طوری که فرد به انواع عفونت‌ها و سرطان‌ها مبتلا می‌شود و در نهایت از پای در می‌آید.

قلندری افزود: ویروس ایدز از طریق تماس‌های معمولی مثل دست دادن، در آغوش کشیدن، روبوسی کردن و یا از راه عطسه کردن،سرفه کردن ،استفاده از توالت و حمام مشترک،استفاده از استخر عمومی و نیش حشرات منتقل نمی‌شود.