خبر استان:سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: در نیمه نخست امسال ۱.۲ تن مواد غذایی فاسد و غیرقابلمصرف در تنگستان کشف و معدوم شد.
به گزارش خبر استان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان، مهندس عادل مقدس ظهر امروز در نشست بررسی روند اجرای طرحهای کنترل بهداشتی مواد غذایی در تنگستان با تأکید بر برخورد قاطع با متخلفان تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد و غیرقابلمصرف اظهار داشت: مواد غذایی نقش مهم و مؤثری در سلامتی انسان دارد که برخورد با متخلفان در این عرصه در اولویت است.
در ششماهه نخست امسال ۴۶ نفر از متصدیان متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفیشدهاند
وی، از معرفی متخلفان مواد غذایی غیربهداشتی به مراجع قضایی خبر داد و افزود:۴۶ نفر از متصدیان صنوف متخلف بهداشتی طی ششماهه نخست امسال به مراجع قضایی شهرستان تنگستان معرفیشدهاند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان تأکید کرد: کنترل و بازرسی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستورانها و فست فودها با حضور فعال کارشناسان بهداشت محیط در شهرستان انجام میگیرد.
تعداد ۴ هزار و ۷۹۷ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی
مهندس مقدس بیان کرد: در این راستا طی ششماهه نخست امسال تعداد ۴ هزار و ۷۹۷ مورد از مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس بازرسی بهداشتی شدهاند.
وی از معدوم شدن مواد غذایی فاسد و غیرقابلمصرف در تنگستان خبر داد و خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال ۱٫۲ تن مواد غذایی فاسد و غیرقابلمصرف در تنگستان کشف و معدوم شد.
مهندس مقدس با اشاره به صدور ۹۴۵ مورد کارت بهداشتی برای شاغلان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس تنگستان تصریح کرد: ۷۵ مورد اخطار نواقص بهداشتی برای مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس صادرشده که مقررات بهداشتی را رعایت نکردهاند.
تعطیلی ۴ مورد اماکن متخلف در تنگستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان بابیان اینکه ۴۶ متصدی متخلف به مراجع قضایی شهرستان تنگستان معرفی شدند گفت: در نیمه نخست امسال ۴ مورد اماکن متخلف در تنگستان با همکاری نیروی انتظامی تعطیل شدند.
وی به متصدیان اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی توصیه کرد: ضمن رعایت بهداشت فردی، ابزار و محیط کار از سلامت مواد غذایی تولیدشده اطمینان حاصل کنند و بااهمیت دادن به بالاترین سرمایه انسانی یعنی سلامت شهروندان، توجه به این مسئله را سرلوحه کار خویش قرار دهند.
مهندس مقدس به متصدیان اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی توصیه کرد: ضمن رعایت بهداشت فردی، ابزار و محیط کار از سلامت مواد غذایی تولیدشده اطمینان حاصل کنند و بااهمیت دادن به بالاترین سرمایه انسانی یعنی سلامت شهروندان، توجه به این مسئله را سرلوحه کار خویش قرار دهند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان از مردم نیز خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در امور بهداشتی، موارد را با شماره تلفن ۳۵۲۲۳۹۰۰ و یا سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.






