ادارات و نهادهای دولتی از عوامل افزایش اجاره بهای املاک تجاری در بوشهر هستند
ادارات و نهادهای دولتی از عوامل افزایش اجاره بهای املاک تجاری در بوشهر هستند

خبر استان:معاون اتاق اصناف مرکز استان بوشهر گفت: برگزاری مزایده های عمومی برای واگذاری املاک تجاری ادارات و ارگانهای دولتی و حکومتی از جمله عوامل افزایش اجاره بها در در مرکز استان بوشهر است.

به گزارش خبر استان،امید سامری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بوشهر اظهار داشت: برگزاری مزایده‌های عمومی برای واگذاری املاک تجاری ادارات و ارگان‌های دولتی و حکومتی از جمله عوامل افزایش اجاره بها در مرکز استان بوشهر است.

وی ادامه داد: متاسفانه نهادهای دولتیبا وجود شعارهایی مبنی بر کوتاه‌شدن دست نهادهای دولتی از تصدی‌گری و عدم دخالت در فعالیت بخش خصوصی با واگذاری‌های غیرکارشناسانه املاک تجاری خود باعث افزایش اقلام تجاری و خدمات در بوشهر هستند.

معاون اتاق اصناف مرکز استان بوشهر تصریح کرد: بالارفتن همه ساله اجاره بهای املاک دولتی پایه‌ای برای افزایش سالانه اجاره بهای کل املاک تجاری در سطح شهر بوشهر است.

سامری ادامه داد: با توجه به حجم کم معاملات در بوشهر کسبه بوشهری مجبورند گران‌ترین اجاره بها را در سطح کشور بپردازند که طبیعی است بر ارائه خدمات به مردم نیر تاثیرگذار است.

معاون اتاق اصناف مرکز استان بوشهر عنوان کرد: دستگاه‌های دولتی اگر به دنبال رفاه عمومی و حمایت از بخش خصوصی هستند به  شکل منصفانه املاک خود را به بازاریان اجاره دهند.