قائم مقام کمیته امداد استان بوشهر: کمیته امداد تولیدکننده فقر نیست
قائم مقام کمیته امداد استان بوشهر: کمیته امداد تولیدکننده فقر نیست

خبر استان:قائم مقام کمیته امداد استان بوشهر گفت: کمیته امداد تولیدکننده فقر نیست بلکه یک سری عوامل سبب ایجاد و تولید فقر شده است که برای کاهش فقر نیز کمیته امداد به تنهایی قادر به کاهش آن نیست بلکه نیازمند هم‌گرایی همه دستگاه‌های اجرایی و هر سه قوه با مدیریت کمیته امداد در این بخش هستم.

به گزارش خبر استان به نقل ازفارس، مجید گزدرازی صبح امروز در نشست با بخشدار بندرریگ شهرستان گناوه اظهار داشت: کمیته امداد از جمله ماناترین نهادهای انقلابی است که به عنوان متولی کمک به محرومان جامعه شناخته شده است.

وی افزود: کار در امداد نیاز به یک فرهنگ جهادی دارد که بر این اساس نیز همکاران من به دنبال اجرایی‌کردن این فرهنگ با احترام به قوانین هستند.

قائم مقام کمیته امداد استان بوشهر تصریح کرد: معتقدیم پیش از آن که بخش نامه ای برای رفع محرومیت ابلاغ شود باید به شکل جهادی عمل کرد و با شناساسی فقر زمینه رفع محرومیت‌ها را هموار کرد.

گزدرازی تصریح کرد: کار خدمت‌رسانی به مردم تعطیل‌بردار نیست و در هر جایگاه و مقامی که قرار داریم موظف به ارائه خدمات بدون منت به مردم هستیم.

وی بیان کرد: کمیته امداد با بیش از دو دهه فعالیت در زمان مرحوم نیری مایه برکت و خیر بودند و پس از آن نیز زحمات فراوانی توسط انواری ریاست این مجموعه انجام شد که با آمدن فتاح به این نهاد، شاهد یک مدیریت انقلابی در این نهاد هستیم که به دنبال روش‌های نوین محرومیت‌زدایی با توانمندسازی خانواده‌هاست.

قائم مقام کمیته امداد استان بوشهر عنوان کرد: کمیته امداد تولیدکننده فقر نیست بلکه یک سری عوامل سبب ایجاد و تولید فقر شده است که برای کاهش فقر نیز کمیته امداد به تنهایی قادر به کاهش آن نیست بلکه نیازمند هم‌گرایی همه دستگاه‌های اجرایی و هر سه قوه با مدیریت کمیته امداد در این بخش هستم.

گزدرازی یکی از مشکلات مهم مردم در سطح استان بوشهر و از جمله بخش بندرریگ مشکل مسکن است و گفت: با کمک و همراهی بستگان مددجو، خیرین و این نهاد به دنبال رفع مشکل مسکن طی یک مدت ۵ سال هستیم.

وی ادامه داد: با وجود یک تفاهم نامه کمیته امداد با بنیاد مسکن، امسال ۲۰ هزار واحد مسکونی ساخته می‌شود که به زودی سهمیه استان بوشهر مشخص می شود که در ساماندهی مشکل مسکن مددجویان تاثیرگذار است.

قائم مقام کمیته امداد استان بوشهر یادآور شد: سیاست های جدید کمیته امداد سبب شده تا برخی پشت نوبتی‌های کمیته امداد برای گرفتن حمایت‌ها صفر شود و الان دیگر چیزی به نام پشت نوبتی نداریم به گونه ای که تسهیلات مناسب اشتغال زایی و جهیزیه برای دختران در آستانه ازدواج صفر شود اما اگر مردم و خیرین کمک نکنند مجدد شاهد ایجاد پشت‌نوبتی خواهیم بود

گزدرازی بیان کرد: در راستای اشتغال نیز تسهیلات مناسب و ارزان قیمتی برای مددجویان در نظر گرفته شده و ضمن ارائه مشاوره شغلی و کمک به اجرای طرح اشتغال زایی، آنها را توانمند می‌کنیم و به استقلال مالی می‌رسانیم.