برپایی چندین موکب توسط مردم شهرستان دشتی در نجف و کربلا
برپایی چندین موکب توسط مردم شهرستان دشتی در نجف و کربلا

خبر استان:مدیر ستاد عتبات عالیات شهرستان دشتی گفت: چندین موکب مردم شهرستان دشتی در شهرهای نجف و کربلا جهت زائرین اربعین حسینی برپاشده است.

به گزارش خبر استان،مراد زارع امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شهرستان دشتی اظهار داشت: اقلامی که امروز توسط مردم شهرستان دشتی تحت عنوان موکب در شهرهای نجف و کربلا جمع‌آوری‌شده بود با یک دستگاه تریلر به مرز شلمچه  ارسال و از آنجا نیز به برخی شهرهای  کشور عراق از جمله نجف و کربلا برای خدمت‌رسانی به زائران زیارت امام حسین (ع) ارسال می‌شود.

وی افزود: این اقلام شامل دیگ بزرگ و متوسط، اجاق‌گاز، سیلندرگاز، سماور برقی، پتو، منبع ذخیره آب، فرش، چادر بزرگ گروهی و تشک است.

مدیر ستاد عتبات عالیات شهرستان دشتی تصریح کرد: آب‌معدنی، مربا، برنج، خرما، چاهی، شربت، تائید، مایع ظرف‌شویی، حبوبات، سیب‌زمینی، پیاز، ادویه، رب گوجه، روغن مایع، کلوچه قند و شکر و ظروف یک‌بارمصرف نیز از دیگر اقلامی ارسالی به موکب‌های کربلاست.