خبر استان: معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت: بازرسان بهداشت محیط مرکز جامع سلامت شماره ۲ در بازرسی از یک انبار نگهداری مواد غذایی ۷۱ هزار و ۴۱۶ عدد اسنک ( فست فود)به وزن ۴۱۹ کیلو گرم که تاریخ مصرف آنها گذشته بود، جمع آوری کردند.
به گزارش خبر استان، روابط عمومی این شبکه روز دوشنبه به نقل از علیرضا یوسفی افزود: صیانت از بهداشت و حفظ و ارتقای سطح سلامت مردم وظیفه اصلی شبکه بهداشت است و تمامی این مجموعه در این ز مینه مجدانه تلاش می کنند.
علیرضا یوسفی افزود: باتوجه به نهادینه شدن فرهنگ غذای سالم که از ضرورت های جامعه امروز و بویژه کودکان است، ملاک ارزیابی و پایش همه بازرسان بهداشت محیط از محل های عرضه مواد غذایی، براساس قانون ماده ۱۳ بهداشت محیط انجام می شود.
وی اضافه کرد: شرایط بهداشتی و بهسازی محل کسب، تولید و عرضه مواد غذایی در شرایط بهداشتی و داشتن تاریخ تولید و انقضا روی همه محصولات غذایی ضروری است.
یوسفی یادآورشد: اقلام کشف شده در صورتجلسه ای به منظور معدوم شدن از انبار جمع آوری و تخلیه شد.
حسن ذبیحی مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان ن گناوه نیز گفت: شهروندان باید این شبکه را در زمینه تامین سلامت جامعه یاری کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی می توانند با شماره ۱۹۰ برای پیگیری شکایت ها در سامانه مدیریت ارتباط مردمی تماس بگیرند.






