خبر استان:به مناسبت روز جهانی غذا از مدیران و مسئولین فنی برتر واحدهای تولید و فنآوری مواد غذایی استان بوشهر تجلیل شد.
به گزارش خبر استان، دکتر یحیی رضایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این مراسم گفت: ایمنی مواد غذایی و تغذیه سالم در پیشرفت اقتصاد کشور نقش بسزایی را ایفا میکنند.
مهندس صدری رییس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز از زحمات مدیران، مسئولین فنی و کارشناسان مواد غذایی استان که باعث ارتقای سطح کمی و کیفی شاخصهای سلامتی جامعه شدهاند تقدیر و تشکر کرد.

در این همایش شرکت نان برکت کنگان، میلاد تنگستان بوشهر، آجیل و خشکبار مجلسی بهعنوان واحدهای تولیدی برتر معرفی شدند.
در بخش معرفی کارشناس برتر نیز خانم مهندس نوبخت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم عنوان کارشناس نمونه سال ۹۶ را کسب کرد.
همایش تجلیل از شرکتهای تولیدی برتر استان بوشهر به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و در سالن همایش این معاونت برگزار شد.









