خبر استان:مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر گفت: از آنجا که افزایش سقف اعتبار این سد تابع قواعد سخت و پیچیده و نیازمند پیگیری استاندار و نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی برای پیوست لایحه متمم اعتبارات است، از مسوولان استان میخواهیم به دنبال اخذ مجوزهای قانونی و استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ فاینانس داخلی باشند تا این سد در موعد مقرر به بهرهبرداری برسد.
به گزارش خبر استان به نقل از فارس، شاهپور رجایی بعد از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران در شهر دالکی دشتستان اظهار داشت: سد دالکی در این شهرستان با پیمانکاری قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) با اعتبار ۸۱ میلیارد تومان فاینانس داخلی در حال اجراست.
وی افزود: اعتبار کاملی که برای اجرای این سد دیده شده، ۳۸۰ میلیارد تومان است که ۳۱۳ میلیارد تومان آن از بودجه عمومی است که در طی چهار سال سالانه ۸۰ میلیارد تومان به آن تخصیص مییابد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر تصریح کرد: با اجرای این طرح، سالانه ۴۳۴ میلیونمتر آب برای مصارف صنعتی و آبیاری ۱۳ هکتار از زمینهای دشت دالکی تامین میشود.
رجایی در خصوص مشخصات فیزیکی سازه سد دالکی گفت: این سد خاکی با هسته آسفالتی است که ۹۷ متر ارتفاع و دارای طول تاج یکهزار و ۱۷۶ متر است.
وی عنوان کرد: از آنجا که افزایش سقف اعتبار این سد تابع قواعد سخت و پیچیده و نیازمند پیگیری استاندار و نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی برای پیوست لایحه متمم اعتبارات است تا از ۸ به ۴۵ میلیارد تومان افزایش یابد، از مسوولان استان میخواهیم به دنبال اخذ مجوزهای قانونی و استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ فاینانس داخلی باشند تا این سد در موعد مقرر به بهرهبرداری برسد.






