تخصیص  ۲۵ میلیارد تومان برای طرح برق‌رسانی به تاسیسات آب‌شیرین‌کن بوشهر
تخصیص  ۲۵ میلیارد تومان برای طرح برق‌رسانی به تاسیسات آب‌شیرین‌کن بوشهر

خبر استان: معاون طرح و توسعه‌ای شرکت برق منطقه‌ای فارس و بوشهر گفت: برای تامین برق تاسیسات آب‌شیرین‌کن بوشهر ۲۵ میلیارد تومان تخصیص یافت که از محل اعتبارات دولتی پرداخت می‌شود.

به گزارش خبر استان به نقل از تسنیم، یدالله حقیقی صبح امروز در بازدید از محل ساخت تاسیسات آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر با اشاره به اینکه اجرای طرح‌های برقرسانی در استان بوشهر تسریع یافته است اظهار داشت: اکنون در مناطق مختلف استان بوشهر طرح‌های برق‌رسانی شامل ساخت پست، تغذیه ایستگاه و خط انتقال فوق توزیع در حال اجرا است.

وی با اشاره به اجرای پست برق چهارم منطقه عسلویه خاطر نشان کرد: پست برق ۱۳۲ کیلوولت عسلویه در حال اجرا است که در اجرای این پست که نقش مهمی در جلوگیری از افت ولتاژ این شهرستان دارد ۱۷ کیلومتر خط انتقال فوق توزیع ساخته می‌شود.

معاون طرح و توسعه‌ای شرکت برق منطقه‌ای فارس و بوشهر با اشاره به تخصیص اعتبار برای اجرا پست برق شهرستان عسلویه در بیدخون تصریح کرد: برای اجرای پست چهارم برق عسلویه ۹۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.

حقیقی از تکمیل این طرح برقرسانی خبرداد و  افزود: پست برق چهارم عسلویه در منطقه بیدخون عسلویه تا تابستان آینده تکمیل و افت ولتاژ این شهرستان برطرف می‌شود.

وی با اشاره به  طراحی تاسیسات آب‌شیرین‌کن بوشهر و تامین برق این پروژه مهم و حیاتی گفت: پروژه یاد شده در منطقه پارک لیان بوشهر طراحی و جانمایی شده که برای اجرای آن نیاز به تاسیسات برق مستقل است.

معاون طرح و توسعه‌ای شرکت برق منطقه‌ای فارس و بوشهر با اشاره به احداث پست فوق توزیع  برای تامین برق آب‌شیرین‌کن بوشهر خاطر نشان کرد: برای اجرای این پست برق با ظرفیت ۶۶ کیلوولت و ۳٫۵ کیلومتر خط انتقال ۲۵ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات دولتی تخصیص یافته است.