راه اندازی سامانه سپهتن در دو پاسگاه استان
راه اندازی سامانه سپهتن در دو پاسگاه استان

خبر استان:رئیس پلیس راه استان بوشهر از نصب و راه اندازی سامانه سپهتن در دو پاسگاه خبر داد .

به گزارش خبر استان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ جابر پاپری در تشریح خبر گفت : از سال گذشته تا کنون در جهت نصب و راه اندازی و استفاده از سامانه سپهتن برابر ابلاغیه پلیس راه راهور ناجا اقدام به نصب سامانه سپهتن در تمامی پاسگاه های پلیس راه استان کرده ایم .
وی در ادامه بیان کرد : در سال ۹۵ موفق به نصب و راه اندازی سامانه سپهتن در ۳ پاسگاه و در نیمه اول سال ۹۶ در ۲ پاسگاه در سطح استان شده ایم .
سرهنگ پاپری اظهار داشت : این سامانه قابلیت رصد آنلاین کلیه اتوبوس ها و ارائه تصویر راننده مربوطه و اعمال محدودیت رانندگی برای رانندگان متخلف را دارا می باشد.


همچنین وی گفت : در جهت راه اندازی اتاق مانیتورینگ و ثبت تخلفات با همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل استان در پاسگاه پلیس راه بوشهر –برازجان ،پاسگاه پلیس راه دالکی و قرارگاه پلیس راه استان اقدام شده است که امکان ثبت تخلفات و اعمال قانون خودروهای دارای تخلف و سرعت غیر مجاز امکان پذیر شده است .
پاپری در تشریح این خبر بیان کرد : پلیس راه استان ضمن نصب و راه اندازی سیستم مانیتورینگ درپرونده های جنایی و قضایی همکاری لازم را با سایر پلیس های تخصصی به خصوص عوامل پلیس آگاهی انجام می دهد.
سرهنگ پاپری از نصب و راه اندازی سیستم مانیتورینگ و دوربین های نظارتی در دفتر فرمانده پلیس راه استان خبر داد .