خبر استان:کارشناس روابط عمومی ثبت احوال استان بوشهر گفت : بر اساس ارزیابی صورت گرفته از فراوانی نام در۶ ماهه نخست امسال در این استان، نامهای محمد در بین پسران و فاطمه در بین دختران در صدر نامگذاری نوزادان بوشهری بوده است.
به گزارش خبر استان به نقل از ثبت احوال استان بوشهر،پژمان بختیاری پور در ادامه افزود : فراوانی ۵ نام اول برای طبقه ذکور درسه ماهه امسال بعداز محمد با۲۵۳ مورد ، حسین با ۲۳۱ مورد، امیرعلی با ۲۱۲ مورد، علی با ۱۹۱ مورد و امیرحسین با ۱۵۹ مورد در صدر نامگذاریها هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: فراوانی۵ نام اول برای طبقه اناث بعد از فاطمه با ۴۴۱ مورد، زهرا با ۲۲۸ مورد، زینب با ۱۴۲ مورد، رقیه با ۱۱۳ مورد و فاطمه زهرا با ۱۱۱ مورد در صدر نامگذاریها میباشند .
ایشان خاطر نشان کرد: با توجه به فراوانی نامهای ذکر شده پر واضح است که نامهای مذهبی پرطرفدارترین نام در بین مردم استان بوشهر است که این نشان از اعتقادات راسخ مردم این استان به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد.






