خبر استان:معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتی گفت: برای پیشگیری از شیوع هرگونه بیماری مشترک انسان و حیوان از جمله آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان باید از عرضه مرغ زنده در سطح شهرستان جلوگیری شود.
به گزارش خبر استان به نقل از ایرنا، محمد حسینی بعد از ظهر شنبه در نشست هماهنگی کنترل بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان شهرستان دشتی افزود: با وجود همه هشدارها هنوز در سطح شهرهای خورموج، کاکی، شنبه و بعضی از روستاهای شهرستان دشتی مرغ زنده به صورت غیرقانونی عرضه می شود.
وی تصریح کرد: مسئولان شبکه دامپزشکی و بهداشت ودرمان با همکاری ماموران انتظامی و سایر مسئولان با هدف تامین سلامت شهروندان از عرضه هرگونه مرغ زنده در بازار جلوگیری کنند.
حسینی برضرورت تشدید بازرسی های مسئولان و همکاری مردم و تشکلهای قانونی و مردمی به ویژه شوراهای اسلامی شهر و روستا برای تامین امنیت غذایی مردم تاکید کرد.
وی گفت: با توجه به احتمال شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی به ویژه عرضه مرغ زنده تشدید و با متخلفان برخورد قانونی شود.






