افزایش میزان ورودی آب به استان از خط کوثر
افزایش میزان ورودی آب به استان از خط کوثر

خبر استان:مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: در جهت رفع کمبودهای موجود در عرصه آب رسانی به استان بوشهر، افزایش میزان ورودی آب به استان بوشهر از خط کوثر در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبر استان، مسعود نصوری بعد از ظهر دیروز در بررسی روند اجرای طرح‌های آبرسانی به روستاهای شهرستان دیلم اظهار داشت: در جهت رفع کمبودهای موجود در عرصه آب‌رسانی به استان بوشهر، افزایش میزان ورودی آب به این استان از خط کوثر با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با اتمام این پروژه طی ۲۰ روز آینده، با افزایش ۲۰۰ لیتر بر ثانیه آب ورودی به استان بوشهر از مخزن ذخیره آب دوم کوثر تا سه‌راهی روستای عامری شهرستان دیلم مواجه خواهیم بود که تاثیر بسیار مثبتی بر میزان آب ورودی به استان و کاهش مشکلات کم‌آبی خواهید داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر تصریح کرد: برای حل مشکل کم آبی شهرستان دیلم و روستاهای این شهرستان خط در کنار پیش‌بینی مخزن ذخیره انتقال آب، خط انتقال سه کیلومتری پیش‌بینی شده که با اجرای این طرح و استفاده از لوله‌های ۴۰۰ میلیمتری، انتظار می‌رود تا پایان امسال و با اتمام این پروژه، مشکل آب آشامیدنی مردم این شهرستان حل شد./فارس