خبر استان:نماینده مردم شهرستان های بوشهر، گناوه و دیلم گفت: با پیگیری های صورت گرفته زمینه سنددار شدن سه هزار واحد مسکونی محله های تنگک در جنوب شهر بوشهر فراهم شد.
به گزارش خبر استان،حجت الاسلام عبدالحمید خدری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پس از سال ها سردرگمی در بین ساکنان محله های یاد شده درمورد ساماندهی نشدن واحدهای مسکونی تلاش برای سنددار شدن این واحدها به ثمر نشسته است که این مهم می تواند رونق ساخت و ساز در این منطقه را دوچندان کند.
وی بیان کرد: این ساماندهی می تواند باعث جهش توسعه و تحول فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و رونق زندگی مردم در این محلات شود.
خدری افزود: در این ارتباط از دستگاه های اجرایی انتظار می رود ارائه خدمات به این مناطق را سرعت بخشند تا عقب ماندگی ها و فقدان توجه ها به این مناطق جبران شود.
وی گفت: توسعه زیرساخت های شهری در این مناطق از اولویت ها و درخواست های بحق مردم این مناطق است که باید در راستای تحقق آن گام برداشت.
زمین های محله های تنگک شهر بوشهر در مالکیت اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر است که مقرر شده پس از صدور اسناد مالکیت این زمین ها به نام دولت با دریافت وجه کارشناسی به ساکنان آنها واگذار و سند ثبتی صادر شود.






