رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر: کاندیدای ریاست شورای شهر نمی شوم
رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر: کاندیدای ریاست شورای شهر نمی شوم

خبر استان:رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: در راستای توسعه همه جانبه بندربوشهر و قرار گرفتن شهرداری بر روی ریل توسعه ، حاضر هستم کاندیدای شورای شهر نشوم و مسوولیت را به فردی که توانایی دارد بسپارم.

به گزارش خبر استان، عبدالخالق برزگرزاده در سیصد و نود و هشتمین  نشست علنی شورای شهر بوشهر که آخرین نشست شورای چهارم بوشهر بود، اظهار داشت: در طول چهار سال  فعالیت شورای چهارم بوشهر، ۳۹۸ جلسه علنی برگزار کردیم که حاصل آن ۹۹۳ لایحه و طرح تصویبب بوده که در توسعه خدمات شهری و سرمایه‌گذاری در بندر بوشهر موثر بوده است.

وی افزود: با توجه به این که قانون‌گذار، در کنار انجام وظایف محوله در حوزه شهرنشینی به شورای شهر این اجازه را داده است تا در جهت رفع مشکلات شهری با ادارات دولتی نیز در تعامل مستقیم باشد که در این راستا طی چهار سال گذشته، ۱۰۸ مدیرکشوری و استانی به شورای شهر دعوت کردیم تا با بیان مسائل و گرفتاری‌های مردم و شهر، خواستار رفع مشکلات موجود شویم.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر تصریح کرد: در این مدت یک‌هزار و چهارصد نفر از مردم نیز در جلسات علنی شورای شهر حاضر شده و در صحن این شورا، به بیان مشکلات موجود در سطح شهر به دو شکل بیان مشکلات عمومی و شخصی پرداختند که پیشنهادهای کاربردی آنها مورد توجه نیز واقع شد.

برزگرزاده با اعلام این که جایگاه خبرنگاران در عرصه ورود به نشست های شورای شهر به عنوان نقطه عطف کارکرد شورای چهارم مطرح بوده است، گفت: در طی این چهار سال، خبرنگاران به عنوان ناظرانی بینا ضمن مخابره اخبار شورا، نقطه نطرهای اصلاحی خود نیز بیان داشتند که به تصمیم‌گیری‌های اعضاء شورا نیز کمک وافری کرد.

شورای چهارم با رسانه ها تعمل خوبی داشت که در این تعداد جلسات درب شورا بر خبرنگاران باز بوده و پل ارتباطی با انها بوده و تداوم داشته باشد.

وی با اعلام این که در بدو فعالیت شورای شهر بوشهر با ۵۵۰ کوچه خاکی در سطح شهر بوشهر مواجه بودیم، افزود: این که مرکز یک استان این حجم کوچه خاکی داشته باشد ، به هیچ عنوان در شان مردم نمی‌دانستیم و یا یک حرکت جهادی توانستیم ۴۵۰ کوچه را آسفالت کنیم و مابقی نیز در دست اقدام است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر بیان کرد: ۹۵ درصد از هزینه‌های آسفالت کوچه‌ها از منابع داخلی شهرداری و مابقی توسط مردم با سرانه کمتر از ۱۲۰ هزار تومان برای هر خانواده انجام شد.

برزگرزاده بیان کرد: با توجه به این که افتخار وکالت مردم در شورای جدید شهر بوشهر نیز دارم اما در راستای توسعه همه جانبه بندربوشهر و قرار گرفتن شهرداری بر روی ریل توسعه ، حاضر هستم کاندیدای ریاست شورای شهر نشوم و مسوولیت را به فردی که توانایی بیشتری دارد، واگذار کنم.

 

 

منبع:فارس