مهروموم کردن آسانسورهای ۲ هتل در گناوه
مهروموم کردن آسانسورهای ۲ هتل در گناوه

خبر استان:رئیس اداره استاندارد گناوه گفت: آسانسورهای ۲ هتل در این شهر بدلیل نداشتن شرایط استاندارد توسط بازرسان این اداره مهروموم شد.

به گزارش خبر استان،قدرت الله شاهین زاده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: به مدیران این اماکن قبل از مهروموم کردن تذکرهای مکرر درباره غیر استاندارد بودن آسانسورهای موجود که امکان وقوع حوادث ناگواری را درپی خواهد داشت، داده شده بود.
وی اظهارکرد: مدیران این اماکن تا زمانی که اقدام به استانداردسازی آسانسورها نکنند مهروموم برداشته نخواهد شد.
رئیس اداره استاندارد گناوه گفت: باتوجه به اینکه شورای عالی استاندارد ایران با توجه به اهمیت آسانسورها که ایمن نبودن آنها خطرات جبران ناپذیری را برای کاربران آن ایجاد می‌کند، اخذ گواهی ایمنی و کیفیت را برای آسانسورها اجباری اعلام کرده از همشهریان و مدیران مجتمع های آپارتمانی انتظار داریم استانداردسازی آسانسورها را جدی بگیرند و درصورت کوتاهی اقدام به مهروموم آنها می شود.
وی با بیان اینکه بازرسی از مکان های دولتی و عمومی دارای آسانسور در دستور کار جدی این اداره قرار گرفته است، افزود: همه دستگاه های اجرایی و مسئولان اماکن عمومی و مسکونی این شهرستان باید برای پیشگیری از بروز هر گونه حوادث احتمالی، اقدام به دریافت گواهینامه بازرسی و استانداردسازی آسانسورهای خود کنند.