خبر استان: نماینده دشتی و تنگستان درمجلس شورای اسلامی گفت:پیگیری های زیادی برای بهسازی محورهای مواصلاتی شهرها و روستاهای دشتی و تنگستان با دستگاه های اجرایی انجام شده است که امیدواریم هر چه زودتر محقق شود.
به گزارش خبر استان، سید کمال الدین شهریاری با اشاره به نشست اخیر خود با داوود کشاورزیان،معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: تاکنون نشست های متعددی با مسئولان وزارتخانه راه و شهرسازی برگزار شده است و در جلسه اخیر نیز گزارشی از ابلاغ اعتبار و انجام مناقصه پروژه های تعریض و بهسازی مسیرهای اهرم دلوار،اهرم فراشبند، لاور دشت پلنگ و ناصری شنبه به بنده ارائه شد.
وی ضمن قدردانی از تلاش های مسئولانه سازمان راهداری در ۲ حادثه سیل اخیر در استان بوشهر افزود: متأسفانه حادثه سیل اواخر سال ۹۵ و اوایل سال ۹۶ موجب تخریب زیرساخت های ارتباطی در شهرستان دشتی بخصوص پل کردلان،جاده های روستایی و ارتباطی در حاشیه رودخانه مُند و بخش شُنبه و مسیله های بخش کاکی شد.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: لایروبی پُل مُند قبل از آغاز بارندگی های پاییز و زمستان امسال از جمله مهمترین اقداماتی است که باید انجام شود و مردم این مناطق خواستار انجام برنامه های حمایتی از این زیرساخت مهم هستند.
عضوکمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: مسیر نوار ساحلی تنگستان نیز دارای عرض کم و فاقد شانه سازی است.بهسازی این مسیر و همچنین تعریض و بهسازی مسیر راه روستاهای خائیز اهرم نیز از جمله مهمترین اقداماتی ست که باید صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: لازم است اعتبار لازم جهت تعمیر و بازسازی پل کردلان در اسرع وقت به استان ابلاغ شده و با توجه به اهمیت لایروبی پل مند، سازمان راهداری با مشارکت اعتبارات استانی در سال جاری اقدامات مقتضی را در دستور کار قرار دهند.
شهریاری افزود:سازمان راهداری باید اعتبار لازم جهت شانه سازی و بهسازی مسیر راه نوار ساحلی تنگستان و سهمیه قیر جهت مشارکت با اعتبارات شهرستان را در اسرع وقت به استان ابلاغ کند.
منبع:خانه ملت






