پلمپ دو آرایشگاه زنانه متخلف در دیّر
پلمپ دو آرایشگاه زنانه متخلف در دیّر

خبر استان:معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: دو آرایشگاه زنانه به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در شهرستان دیّر توسط واحد بهداشت محیط پلمپ شد.

به گزارش خبر استان،زهرا دریانورد با اشاره به اهمیت نظارت بر آرایشگاه‌های زنانه گفت: در آرایشگاه‌های زنانه فقط باید کارهای زیبایی و آرایشی انجام شود و هرگونه فعالیت‌های پزشکی، دخالت در امور درمانی و با متخلفین نیز برخورد قانونی می‌شود.
وی اظهار کرد: در راستای طرح تشدید کنترل و نظارت بر آرایشگاه، بازرسان بهداشت محیط این شبکه به‌صورت روزانه در شیفت صبح و بعدازظهر از این صنوف بازدید می‌کنند.
وی بابیان اینکه از ایتدای سال تاکنون بیش از ۲۰۰ بار از آرایشگاه‌های زنانه فعال در شهرستان دیّر بازدید شده است، گفت: طی بازدیدهای انجام‌شده توسط بازرسان بهداشت محیط یک آرایشگاه زنانه در آبدان و یک آرایشگاه زنانه دیگر نیز در بندر دیّر به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و پس از طی مراحل قانونی و معرفی به تعزیرات حکومتی پلمپ شد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در خصوص عمده مشکلات بهداشتی آرایشگاه‌های زنانه گفت: عدم استفاده از مواد استریل و یک‌بارمصرف، عدم وجود آبگرمکن، عدم استفاده از دستگاه (اتو کلاو) برای استریل کردن وسایل اعم از اشیای فلزی و غیرفلزی شامل قیچی، دسته تیغ، شانه، برس و ظروف رنگ، نداشتن کارت تندرستی و انجام آزمایش‌های لازم کارگران، عدم رعایت نظافت محیط و عدم رعایت موازین بهداشت فردی از عمده تخلفات بهداشتی بوده است.
دریانورد تأکید کرد: بازرسان بهداشت محیط با هرگونه دخالت در امور خدمات بهداشتی و درمانی نظیر تاتو، لیزر، پاک‌سازی پوست، بوتاکس، برداشتن خال و زگیل و سوراخ کردن گوش بدون اغماض برخورد خواهند کرد.
وی یادآور شد: در شهرستان دیّر ۷۲ آرایشگاه زنانه فعالیت می‌کنند که ماهانه توسط بازرسان بهداشت محیط از آنها بازدید می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان با مشاهده تخلفات بهداشتی می‌توانند شکایات خود را به شماره تلفن ۱۹۰ و یا با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت اطلاع دهند.