مراکز عرضه قلیان در شهرستان بوشهر تعطیل می‌شود‌
مراکز عرضه قلیان در شهرستان بوشهر تعطیل می‌شود‌

خبر استان: سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای ارتقای شاخص‌های بهداشت محیط و سلامت در استان بوشهر سفره‌خانه‌های که به عرضه قلیان اقدام کنند تعطیل می‌شود.

به گزارش خبر استان، حسن فخرایی ظهر امروز در نشست کمیته سلامت و بهداشت محیط بوشهر با بیان اینکه ایمنی آب و مواد غذایی، کنترل بیماری‌های منتقله، دفع صحیح پسماندها و پساب از شاخص‌های سلامتی در جامعه است اظهار داشت: ارزیابی آلاینده‌های زیست‌محیطی، بهداشت هوا و خاک، پایش مراکز عرضه و اماکن در راستای تأمین سلامت جامعه و ارتقای شاخص‌های بهداشت نقش مهمی دارد.

وی با تاکید بر نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تصریح کرد: سال قبل از ۱۴هزار و ۸۴۶ مراکز عرضه مواد غذایی و صنوف حساس بازرسی شد که ۳۸ مرکز مواد غذایی به سبب  رعایت نکردن  شاخص‌های سلامتی تعطیل شدند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان کرد: علاوه بر تعطیلی ۳۸ مرکز متخلف، ۲۸۶ مرکز متخلف به تعزیرات حکومتی و ۵۹۵ مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

فخرایی از جمع‌آوری و معدوم مواد غذایی فاسد در بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: در ۱۰ ماه سال قبل ۲۳ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شد.

وی با بیان اینکه در ۵ ماه گذشته بیش از ۷ تن مواد غذایی فاسد جمع‌آوری‌شد گفت: طی ۱۰  ماهه سال قبل در راستای کنترل و پایش آب آشامیدنی ۱۶ هزار و ۵۶ نمونه کلر سنجی و تعداد یک‌هزار و ۴۵۰ مورد نمونه‌برداری میکروبی آب  در بوشهر انجام شده است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ازتعطیلی ۱۱ مرکز عرضه قلیان و سیگار در بوشهر خبرداد و خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای شاخص‌های بهداشت محیط و سلامت از سال گذشته تاکنون ۱۱ سفره‌خانه بوشهر به سبب عرضه قلیان و سیگار تعطیل شدند.

فخرایی رسیدگی به شکایات مردمی و سامانه ۱۹۰ را یکی از راه‌های ارتباط با همشهریان دانست و گفت: تا قبل از بهمن‌ماه سال قبل این شکایات ۱۱۳ مورد اعلام شد و بعدازاین مدت ۷۳ مورد بوده است.

سرپرست مرکز بهداشت بوشهر، برنامه طرح تشدید را برای جلوگیری از عرضه مواد غذایی و دسترسی ایمن به غذای سالم شهروندان عنوان کرد و اظهار داشت: بازرسان در بازه زمانی ۱۰ ماهه سال قبل مقدار ۱۰ هزار و ۷۵۵ نمونه مواد غذایی غیرمجاز جمع‌آوری کردند که این مقدار تا خردادماه امسال سه هزار و ۶۷  مورد اعلام‌شده است.

منبع:تسنیم