به گزارش ندای استان،ارسلان زارع در دیدار با سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا، با اشاره به آغاز فعالیت سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی بوشهر افزود: با توجه به معارفه مدیرعامل و اعضای هیأتمدیره این سازمان، بهرهمندی از مزایای منطقه آزاد از جمله امکان تردد خودروهای دارای پلاک منطقه آزاد، از مطالبات مهم فعالان اقتصادی و مردم استان است و تسریع در انجام تشریفات و فرآیندهای اجرایی مربوط به اختصاص این پلاکها مورد تاکید قرار دارد.
رئیس هیأتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی بوشهر نیز در این نشست گفت: اختصاص پلاک به خودروهای منطقه آزاد بوشهر و فراهم شدن امکان بهرهمندی از مزایای آن، یکی از مطالبات جدی فعالان اقتصادی، سرمایهگذاران، تج۴ار و شهروندان استان است.
فردین اسلامیراد افزود: این اقدام علاوه بر تسهیل فعالیتهای اقتصادی و تجاری، میتواند در توسعه گردشگری، افزایش جذابیتهای سرمایهگذاری و ارتقای رقابتپذیری منطقه آزاد بوشهر نیز تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی اظهار کرد: انتظار میرود فرآیند طراحی، تصویب، تخصیص و صدور پلاک خودروهای منطقه آزاد بوشهر با نگاه حمایتی و توسعهمحور پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا مورد توجه ویژه قرار گیرد تا در آینده نزدیک، فعالان اقتصادی و مردم استان از این ظرفیت بهرهمند شوند.
در این دیدار، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا نیز با تبریک راهاندازی منطقه آزاد بوشهر به مردم و مسئولان استان، با استقبال از درخواست استاندار و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد بوشهر، موافقت قطعی پلیس راهور با اختصاص پلاک خودروهای منطقه آزاد بوشهر را اعلام کرد.
وی گفت: پلیس تخصصی راهور فراجا با انجام هماهنگیهای لازم، در زمینه تسریع امور اداری و اجرایی مرتبط با اختصاص پلاک خودروهای منطقه آزاد بوشهر، همکاری لازم را با مسئولان استان در سریعترین زمان ممکن انجام خواهد داد.
در این زمینه










