متهم اصلی تعاونی ایثارگران دشتستان متواری است
متهم اصلی تعاونی ایثارگران دشتستان متواری است
ندای استان:سخنگوی قوه قضائیه:

به گزارش ندای استان، سخنگوی قوه قضاییه در نشست هفتگی خود در پاسخ به پرسشی پیرامون پرونده شرکت تعاونی ایثارگران شهرستان دشتستان توضیح داد: این شرکت در سال ۱۳۸۰ تأسیس شد و در ابتدا پروژه احداث ۳۵۰ واحد را در دستور کار قرار داد که ۷۰ واحد تکمیل و تحویل داده شده و بقیه با پیشرفت فیزیکی حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد باقی مانده‌اند.

اصغر جهانگیر ادامه داد: در سال ۱۳۸۸ تعداد واحدهای پیش‌فروش شده به ۱۶۰۰ واحد رسید، در حالی که ظرفیت ساخت ۲۸۰ واحد بوده است. این موضوع اعتراض خریداران را در سال گذشته به همراه داشت و پرونده قضایی برای رسیدگی به تخلفات تشکیل شد.

جهانگیر افزود: متهم اصلی پرونده، عباس پایبست، فعلاً متواری است و دستور جلب او صادر شده است. سه متهم دیگر دستگیر و با قرار بازداشت موقت در زندان به سر می‌برند. شناسایی اموال متهمان در دستور کار دادسرا قرار دارد و تحقیقات تا چند ماه آینده تکمیل و تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد.

۱۵ بهمن ماه رییس کل دادگستری بوشهر از دستگیری ۴ متهم پرونده تعاونی مسکن ایثارگران خبر داده بود.

Visited 1 times, 1 visit(s) today