به گزارش ندای استان،مراسم رونمایی از «کتاب آه ای لاهور» همزمان با همایش بزرگداشت سیوچهارمین سالگرد شهادت شهید صادق گنجی، نماینده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان، در برازجان برگزار شد.
این مراسم با سخنرانی ناصر گنجی، برادر شهید صادق گنجی، مرتضی قدوسی شهردار برازجان، زاهدعلی صادق، دوست و همراه شهید صادق گنجی، ارسلان زارع استاندار بوشهر، احسان خزاعی، مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور ایثارگران، احمد بنافی فرماندار دشتستان، عباس دهقان، دبیر ستاد یادواره شهید صادق گنجی و خانواده شهید صادق گنجی و مسئولان استانی و شهرستانی در سالن “هنر” مجتمع شهید شاهینی برازجان برگزار شد.
ارسلان زارع استاندار بوشهر در این مراسم اظهار داشت: با نگاهی به تاریخ مبارزات انقلاب اسلامی، درمییابیم در فراز و نشیبهای مختلف و کوران حوادث پرشمار، عامل مهم پیروزی و موفقیت، نیروی ایمان و اخلاص بوده است. ارسلان زارع افزود: امروز در مراسم یادواره یکی از همین خدمتگزاران با ایمان جمع شدهایم که با وجود گذشت بیش از سه دهه از شهادت او، یاد و نامش همواره در یاد مردم ماندگار است و همین، راه رستگاری است.
وی افزود: شهید صادق گنجی را میتوان سند زنده و ارزشمندی از انقلاب اسلامی و مبارزه در راه آرمانهای انقلاب بدانیم که در نهایت، با شهادت مزد تلاشهای مخلصانه خود را گرفت و رویکرد فرهنگی او همراه با ایمان ناب به آرمانها و ارزشهای انقلاب و اخلاص در عمل، او را ماندگار کرده است. زارع افزود: مردم در گفتمان انقلاب اسلامی، مولفه اصلی هستند و توجه به منافع مردم در بخشهای مختلف قانون اساسی، سیره امام راحل و گفتار و رویکرد رهبر معظم انقلاب تجلی یافته و ملت ایران با هوشمندی و فراست، خدمتگزاران مخلص و با ایمان خود را فراموش نمیکنند.
احسان خزاعی، مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور ایثارگران، اظهار داشت: تحقیقات و نگارش کتاب «آه ای لاهور» در خارج از ایران و در کشور پاکستان انجام گشت و انتشارات بینالمللی الهدی برای تولید و انتشار این اثر، زحمات فراوانی را متقبل شد.
خزاعی همچنین از تلاشهای محمدرضا شرفی خبوشان، مؤلف این اثر، قدرانی کرد و تکاپوی وی جهت جمعآوری روایات و ماجراهای این کتاب را ستود.
خزاعی اشاره کرد ریاست محترم سازمان فرهنگ و ارتباطات سال گذشته در همین جمع حضور داشتند و وعده انتشار و چاپ چنین کتابی را دادند که به فضل خدا پس از یک سال، این اتفاق محقق شد.
خزاعی در باب ضرورت و اهمیت این کتاب افزود علی رغم توجهی که در طول سالیان متمادی در صنعت نشر کشور به شرح حال و شخصیت شهدای عزیز در عرصههای مختلف شده، شهدای عرصه اقتدار فرهنگی تا حدی مورد بی توجهی قرار گرفتهاند و به جهت همین احساس خلأ در انتشار کتب و آثار ارزشمند در خصوص شهدای اقتدار فرهنگی، اهمیت انتشار این کتاب به قلم استاد محمدرضا شرفی خبوشان دوچندان میشود.
خزاعی در پایان اظهار امیدواری کرد که با انتشار این قبیل آثار بتوانیم راه و تفکر این شهدا را به نسل جوان بیش از پیش معرفی کنیم.
در پایان این مراسم که گروههای مختلف مردم شرکت داشتند، کتاب زندگینامه این شهید بزرگوار با عنوان «آه ای لاهور» رونمایی شد که روایت زندگی و زمانه شهید صادق گنجی به قلمِ محمد رضا شرفی خبوشان است.
در خلال این مراسم نیز داود محمدی، مدیر بازرگانی انتشارات بینالمللی الهدی و احسان خزاعی، مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور ایثارگران، در گلزار شهدای برازجان حضور یافته و به زیارت مزار شهید گنجی رفتند؛ سپس با مادر بزرگوار شهید گنجی دیدار کردند و کتاب «آه ای لاهور» را به ایشان اهدا نمودند.
از جمله مزایای اساسی این کتاب، اتکای مستند به روایات شفاهی خانواده و همکاران شهید بزرگوار است. برای نگارش روایتی متقن از رویدادهای نسبتا معاصر، ضروری است به گفتهها و شنیدههای معاصران رجوع کرد. آقای شرفی در این کتاب سعی کرده تاریخ شفاهی بنگارد و گفتهها و شنیدههای خانواده این شهید بزرگوار و معاصران و همکاران ایشان را مستند کند.
مزیت دیگر این اثر لحن قابلفهم و امروزی آن است که موجب میشود هر خوانندهای با پیشینهها و پیش دانستههای گوناگون میتواند آن را مطالعه کند و به خوبی شرح زندگی آنی این شهید را درک کند.
برجستگی دیگر اثر جناب آقای شرفی خبوشان، آشنا کردن مخاطب با تحولات فکری سیاسی و فرهنگی کشور پاکستان در خلال دهه ۶۰ خورشیدی است. به عبارت دیگر کتاب علاوه بر اینکه مخاطب را با شرح حال زندگانی و فعالیتهای گسترده شهید گنجی آشنا میکند، بستر مناسبی برای فهم رخدادها و جریانهای گوناگون در کشور پاکستان است؛ به طوری که در خلال روایت شهید گنجی، مخاطب را به اعماق رخدادهای جاری در آن روزگار در کشور پاکستان میبرد.
جهت خرید کتاب میتوانید از طریق پایگاه اینترنتی انتشارات بینالمللی الهدی به نشانی www.alhodapub.com اقدام کنند.
- منبع خبر : تسنیم