مدیرعامل آبفا کشور: مشکلات آب بوشهر دو ساله حل خواهد شد
مدیرعامل آبفا کشور: مشکلات آب بوشهر دو ساله حل خواهد شد
ندای استان:مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به مشکلات آب شرب استان بوشهر، گفت: باید یک برنامه تحولی دو ساله برای حل مشکلات آبرسانی شهر بوشهر طراحی و اجرا شود.

به گزارش ندای استان،هاشم امینی در بررسی وضعیت طرح‌های آبرسانی و فاضلاب استان بوشهر با حضور نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات آبرسانی این استان، گفت: بخشی از مشکلات آبرسانی استان بوشهر با پیگیری استاندار و نمایندگان استان در فصل تابستان برطرف شد.

وی با بیان این‌که پذیرفته نیست که مرکز استان بوشهر با این همه ظرفیت‌های آب‌شیرین‌کن، آب سد کوثر و خطوط انتقال آب از کازرون جیره‌بندی در توزیع آب داشته باشد، افزود: با بررسی‌های انجام شده مشخص شد مشکلات توزیع آب شرب در بوشهر به مخازن ذخیره آب و شبکه‌های فرسوده برمی‌گردد که باید اصلاح شوند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به این‌که طرح‌های مهمی در دولت سیزدهم در بخش‌های تعمیر شبکه و خطوط انتقال و توزیع آب در استان بوشهر انجام شد، اضافه کرد: همچنین با وارد مدار شدن آب‌شیرین‌کن بوشهر روزانه ۳۵ هزار مترمکعب آب به ظرفیت آب شرب بوشهر اضافه شد.
وی یادآور شد: در زمان حاضر بر اساس قرارداد سازمان انرژی اتمی ایران، یک آب‌شیرین‌کن در محدوده نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت ۱۰۵ هزار مترمکعب در روز در حال ساخت است.
امینی اظهار داشت: این طرح‌ها سبب می‌شود خیال این مجموعه در تأمین آب راحت باشد ولی نکته اساسی شهر بوشهر موضوع توزیع آب از شبکه آبرسانی است و باید خطوط انتقال و شبکه توزیع فرسوده و قدیمی و مخازن ذخیره آب در سریع‌ترین زمان اصلاح و یا تعویض شود.
وی با تاکید بر اصلاح شبکه و خطوط انتقال آب بوشهر، بیان کرد: پیشنهاد می‌شود کل اعتبارات طرح‌های این استان ابلاغ شود و از منابع اعتبارات تنش‌آبی و مولدسازی، از منابع ملی و استانی برای اجرای طرح‌های حوزه آب استفاده شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، ادامه داد: همچنین برای اصلاح شبکه توزیع آب بوشهر از منابع اعتباری ماده ۱۱ قانون تشکیل شرکت آب و فاضلاب استفاده می‌شود.

امینی یکی از مشکلات تامین نشدن آب در برخی نقاط و محلات شهر بوشهر را نصب پمپ بر روی کنتور آب دانست و تاکید کرد: این پمپ‌ها به شبکه آبرسانی آسیب وارد می‌کند و پس از تأمین آب در شبکه‌های آبرسانی باید پمپ‌ها جمع‌آوری شوند

Visited 7 times, 1 visit(s) today