ارزانی گوجه در انتظار ورود محصول بوشهر
ارزانی گوجه در انتظار ورود محصول بوشهر
ندای استان:معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان بوشهر قطب تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل کشور است و در فصل‌های پاییز و زمستان نیازهای کشور را تأمین می‌کند

به گزارش ندای استان،کشت پاییزه در سطح ۲ هزار هکتار، کشت زمستانی در سطح ۹ هزار و ۸۰۰ هکتار و کشت بهاره ۲۰۰ نیز در سطح هکتار انجام می‌شود.

کبری توکلی با اشاره به کشت گوجه‌فرنگی در سطح ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: کشت پاییزه در سطح ۲ هزار هکتار، کشت زمستانی در سطح ۹ هزار و ۸۰۰ هکتار و کشت بهاره ۲۰۰ نیز در سطح هکتار انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه بیش از ۶۶۰ هزار تن محصول گوجه‌فرنگی در استان بوشهر تولید می‌شود که بخشی از ان در بازارهای داخلی مصرف می‌شود و بخشی نیز به خارج از کشور صادر خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: این کشت در استان از مرداد ماه در بخش ارم و بوشکان از شهرستان دشتستان و جم شروع می‌شود و اواسط آبان ماه برداشت می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین سطح گوجه درد یر، دشتی و دشتستان است افزود: یکی از مشکلات عدم تناسب بین عرضه و تقاضا، عدم تولید در سایر استان‌ها و صرفاً تولید در استان بوشهر و استان فارس است.

توکلی تاکید کرد: در آبان ماه میزان تولید کفاف عرضه و تقاضا را در کشور ندارد و در صورت تولید گلخانه‌ای استان‌های دیگر تولید متعادل‌تر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تقویت بازار صادراتی این محصول بیان کرد: پیش بینی می‌شود بیش از ۲۵۰ هزار تن محصول گوجه‌فرنگی استان بوشهر صادر شود.

وی افزود: حدود ۱۴۰ هزار تن محصول گوجه فرنگی استان بوشهر خوراک صنایع تبدیلی و فرآوری می‌شود و مابقی به صورت تازه خوری برای تعدیل و تنظیم بازارهای داخلی روانه بازار می‌شود.

به طور کلی، استان بوشهر با تولید قابل توجه گوجه‌فرنگی، نقش مهمی در تأمین نیازهای بازار داخلی و حتی صادرات این محصول ایفا می‌کند و امید است با ورود این محصولات به بازار شاهد تعادل بین تولید و مصرف باشیم.

Visited 10 times, 1 visit(s) today
  • منبع خبر : مهر