به گزارش ندای استان،فضل الله لک ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بوشهر لازمه تحکیم جامعه اسلامی را برخورداری از اقتصاد سالم و شکوفا دانست و اظهار کرد: تحقق این شکوفایی نیازمند این است که آموزشهای ارائه شده مبتنی بر دانش کاربردی باشد.
وی ادامه داد: برای کاربردی شدن دانش، آموزشها باید از مولفهها همچون تناسب برنامههای درسی و تجهیزات تخصصی با تغییرات پرشتاب محیطی، بهرهمندی همزمان از تخصص نخبگان علمی، و تجربه خبرگان شغلی بهعنوان موتور محرک برای خلق دانش و تلفیق آن با توانایی شغلی و همچنین پیوند بین دنیای آموزش و کار برخوردار باشند. به این ترتیب ضرورت دارد متولیان آموزش عالی مهارتی در گذار به سوی اقتصاد مبتنی بر دانش مجدانه نقشآفرینی کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ، دانشگاه جامع علمی کاربردی را طلایهدار حرکت عظیم در کشور دانست و تصریح کرد: این دانشگاه با رسالت تربیت نیروی ماهر و متخصص و با درک اهمیت کار، مهارتآموزی و کارآفرینی در نظام آموزش عالی و توجه به معارف قرآن و عترت و منظومه فکری رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به عنوان دانشگاه مهارت آفرین علم را عمل و تئوری با کاربرد پیوند زده تا زمینه اشتغال جوانان را فراهم آورد.
لک، از تنظیم سند آمایش و استخراج الگوی توسعه متوازن این مجموعه خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر این سند متناسب با آمایش سرزمین هر استان تهیه و مبنای پذیرش دانشگاه قرار گرفته است.
وی دانشگاه جامع علمی کاربردی را یکی از بازوان اجرایی آموزشهای عالی همسو با سیاستهای کلی اشتغال ابلاغی سال ۱۳۹۰ مقام معظم رهبری اعلام کرد و افزود: با این رویکرد اگرچه طراحی، تدوین و اجرا آموزشهای عالی علمی کاربردی با توجه و نگاه به شغل و بازار کار انجام میشود نتیجه آن اشتغال ۹۳ درصد دانشآموختگان استان بوشهر است.
لک، از تدوین و تصویب طرح آباد در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و بیان کرد: این دانشگاه با رویکرد پذیرش مسئولیت اجتماعی در اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی طرح آباد «آموزش برای اشتغال دانشآموختگان» را اجرایی کرده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر اضافه کرد: اکنون ۸ هزار دانشجو در ۱۴۰ کد رشته محل در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر تحصیل میکنند و این درحالی است که تاکنون ۶۰ هزار دانشجو از این مرکز آموزش عالی در استان بوشهر فارغالتحصیل شدهاند.
- منبع خبر : تسنیم