به گزارش ندای استان،بیژن ساسانیپور در گفتوگو با تسنیم با اشاره به آغاز صید میگو در سواحل خلیج فارس استان بوشهر اظهار داشت: از ساعت ۲۴ امشب شناور قایق و لنج صیادی دارای مجوز میتوانند اقدام به خروج از اسکله برای صید میگو در سواحل استان بوشهر کنند.
وی تعداد لنجها و قایقهای دارای پروانه صیادی استان بوشهر را یکهزار و ۲۹۰ فروند دانست و گفت: ۷۹۹ قایق و ۴۹۱ لنج در استان بوشهر دارای پروانه صید آبزیان هستند که با دریافت مجوز برای صید میگو میتوانند از اسکلههای صیادی خارج شوند.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر با بیان اینکه مجوز صید میگو برای قایقها ۲۴ ساعت و برای لنجهای صیادی ۵ تا ۶ روز صادر میشود، اضافه کرد: صید میگو در اعماق کمتر از ۵ متر سواحل استان و کمتر از ۱۰ متر اطراف صیدگاه مطاف به عنوان نوزادگاه آبزیان ممنوع است.
ساسانیپور از ممنوعیت صید میگو در مناطق ساحلی و دریایی مُنگُف، یَروَل، جزیره خارگو خبر داد و خاطرنشان کرد: همچنین صید میگو در زیستگاه مصنوعی آبزیان در سواحل گناوه و دیر تا شعاع نیم مایلی آن ممنوع است.
وی با اشاره به آغاز صید میگو در سواحل استان از ۱۶ مردادماه گفت: تعرفه پرداختی صید میگو بر اساس کلاس شناورهای صیادی تعیین شده است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر با بیان اینکه تعرفه صید میگو به خزانه دولتی واریز میشود اضافه کرد: میزان تعرفه پرداختی برای قایقهای صیادی ۴ میلیون تومان و لنجهای صیادی ۳ تا ۱۰ تن ظرفیت ۵ میلیون تومان تعیین شده است.
ساسانیپور ادامه داد: میزان پرداخت تعرفه صید میگو برای لنجهای با ظرفیت ۱۱ تا ۲۰ تن شش میلیون تومان و لنجهای تا ۳۰ تن ۹ میلیون، لنج با ظرفیت ۳۱ تا ۴۰ تن ۱۱ میلیون، ۴۱ تا ۵۰ تن ۱۴ میلیون و لنج صیادی بالای ۵۰ تن ظرفیت ۱۷ میلیون تومان تعیین شده است.
وی با بیان اینکه میزان پرداختی تعرفه صید میگو در استان بوشهر بر اساس قدرت موتور و ظرفیت ناخالص شناور تعیین شده است، گفت: در مجموع میزان پرداخت تعرفه صید میگو در سواحل استان بوشهر بر اساس کلاس شناورها تعیین شده است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر با اشاره به اسکله و بنادر صیادی استان خاطرنشان کرد: در مجموع ۳۶ مرکز تخلیه صید آبزیان و اسکله صیادی در استان بوشهر فعال است که خدمات لازم به صیادان عرضه میکنند.