به گزارش ندای استان، عبدالمجید دراهکی با اشاره به اینکه هفته ملی مهارت از ششم مرداد ماه آغاز شده است، گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در راستای سند مهارتآموزی که در استان تدوین شده ۱۸ جامعه هدف را برای مهارتآموزی آماده کرده و همه تجهیزات و مراکز آموزشی را برای سال ۱۴۰۳ و متناسب با شعار سال برای توانمندسازی نیروی انسانی فراهم کرده است.
وی افزود: در این زمینه باید ۲۰ هزار نفر را متناسب با نیاز و ظرفیتهایی که در بنگاههای اقتصادی استان نظیر نیروگاه اتمی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی، حوزه دریا_ شیلات، صنایع بندری و حوزه کشاورزی است را آموزش بدهیم که در این زمینه تجهیزات بهروز و مربیان متخصص بازآموزی شدند.
به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر در زمان حاضر ۱۲۰ مربی متخصص در ۱۲۰ کارگاه آموزشی در ۱۵ مرکز دولتی و ۲۷۰ آموزشگاه بخش خصوصی آماده توانمندسازی نیروی انسانی هستند.
وی بیان داشت: برای اینکه در زمینه تکنولوژی عقب نمانیم بهعنوان اولین استان کشور مجوز راهاندازی مرکز کارآفرینی و دانشبنیان مهارت آموزی را در استان از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و معاونت فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شهرستان گناوه را دریافت کردیم.
دراهکی افزود: اکنون ۸ شرکت دانش بنیان متناسب با فعالیتهای مهارت آموزی در این مرکز مستقر هستند و اعتبار لازم برای ایجاد ساختمان و تامین زیرساختهای این مرکز در سفر هیئت دولت سیزدهم به استان تامین شده که به زودی در شهرستان گناوه ساخته خواهد شد.
وی گفت: همچنین برای حمایت و فروش تولیدات افراد مهارت دیده که قصد راهاندازی کسب و کار دارند بهعنوان اولین استان درکشور بودجه و اعتبار لازم برای ساخت مرکز فروش و نمایشگاه دائمی تولیدات مشاغل خانگی را که متناسب با ظرفیتهای کارآموزی استان بوده را از حوزه مسئولیتهای اجتماعی شرکت نفت دریافت کردیم که شروع بهکار این نمایشگاه در هفته دولت سال آینده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر اضافه کرد: این نمایشگاه ظرفیت ۴۰ کسب و کار دانشبنیان را دارد که به مدت یکسال بدون دریافت اجاره از این کسب و کارها حمایت میکنیم تا خود را در بازار مطرح کنند.
وی اظهار کرد: برای تخصصیسازی آموزشهای فنی و حرفهای، مراکز صنایع دریایی و شیلاتی را در شهرستان دیر توسعه دادهایم که ساختمان این مرکز هم تا هفته دولت سال آینده افتتاح میشود و مرکز تخصصی نفت و گاز جدیدی هم در جم ساخته خواهد شد که اکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
دراهکی ادامه داد: همچنین با همکاری فرمانداری عسلویه مرکز آموزش فنی و حرفهای در این شهرستان ساخته میشود که در صورتی که منطقه اقتصادی انرژی پارس جنوبی به تعهداتش عمل کند این مرکز در پایتخت انرژی کشور ساخته میشود که همه این اقدامات با هدف توانمندسازی نیروی انسانی بومی در ۱۸ جامعه هدف استان برای سال ۱۴۰۳ است.
- منبع خبر : خبرگزاری صداوسیما